OTA  YHTEYTTÄ!   044 734 4545  TAI  ASIAKASPALVELU@OULAISTENKUITU.FI

Paikallinen valokuitu mahdollistaa joustavan toiminnan

On hienoa, että viimein myös Oulaisissa on päästy eteenpäin paikallisessa valokuituhankkeessa. Oulaisten Kuitu Oy:n perustaminen ja Kaisanet Oy:n kanssa tehty sopimus käynnistivät vihdoin huhtikuun alussa hankkeen toteuttamisen.

Yhtiön tavoite 2000 kuituliittymän saamisesta Oulaisten Kuidun verkkoon on haastava, mutta täysin mahdollinen.

Onnistumisen perustaksi nousee huippunopean, jopa 1 Gbit/s yhteyksien saaminen käytäjille: kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille edullisesti. Tähän varmaan, kaksisuuntaiseen nopeustasoon ja varmuuteen  ei ”mokkuloilla” päästä.

400 euron liittymähinta on moniin muihin alueisiin verrattuna edullinen. Tätä mahdollisuutta kannattaa hyödyntää!

OULAISTEN KUITU OY
Oulaistenkatu 12 (pl 22)
86301 OULAINEN
asiakaspalvelu@oulaistenkuitu.fi