OTA  YHTEYTTÄ!   044 734 4545  TAI  ASIAKASPALVELU@OULAISTENKUITU.FI

Palvelukuvaukset

Internet-yhteys

Oulaisten Kuidun asiakkaana pääset nauttimaan internetyhteydestä, jossa riittää nopeutta ja kapasiteettia kaikkien kodin laitteiden ja käyttäjien tarpeisiin. Valittavanasi on joko 100/100 Mbps:n tai huippunopea 1/1 Gbps:n yhteys. Yhteyden symmetrisyys takaa sen, että myös isojenkin tietomäärien lataaminen verkkoon sujuu ongelmitta.

IPTV

IPTV on maksullinen lisäpalvelu, jolla tarkoitetaan internetyhteyden kautta toteutettavia TV-palveluja. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitaan erikseen hankittava IPTV-boksi, jonka voi maksaa kertamaksulla tai osissa. Oulaisten Kuidun IPTV:n peruspakettiin kuuluu lähes 40 kanavaa ja lisäksi tarjolla on myös useita maksullisia kanavapaketteja, SF-Anytime -elokuvakirjasto sekä tallennuspalvelut.

Peruspalvelun kanavat:

YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, YLE Teema & Fem, SUB,
LIV, JIM, TV Viisi, Kutonen, Fox, MTV AVA, Nelonen Hero, Alfa, FRII, Harju & Pöntinen, TLC, National Geographic, Discovery Channel, Eurosport HD, MTV HD, EURONEWS, Taivas TV7, YLE 1 HD, YLE 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, YLE Teema & Fem HD, SUB HD, LIV HD, JIM HD, TV Viisi HD, Kutonen HD, MTV AVA HD, FRII HD, Bonuskanava, France 24 HD English, EURONEWS HD.

OULAISTEN KUITU OY
Oulaistenkatu 12 (pl 22)
86301 OULAINEN
asiakaspalvelu@oulaistenkuitu.fi